Hozzávalók: 6 db zsemlye, tej, fél kg zöldborsó, 3 tojás, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
6 darab zsemlyét vékony szeletekre vágunk és tejben megpuhítunk. A kifacsart zsemlyéket összevegyítjük fél kiló, elõzõleg puhára párolt zöldborsóval. A zsemlyeáztatás után visszamaradt tejhez hozzápótolunk még egy keveset és 3 tojás sárgájával elkeverjük.
Összevegyítjük a zsemlyekeverékkel, sózzuk, esetleg kicsit borsozzuk és végül beleforgatjuk a 3 tojás habját is. Gõzben, pudingformába rakva, vagy gondosan kikent tûzálló tálban megsütjük. Mindkét formában jó.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!