2024.04.20. - Tivadar

Vadas gomba

Hozzávalók: 1/2 kg gomba, sárgarépa, zeller, fehérrépa, kevés zsír vagy olaj, babérlevél, só, törött bors, mustár.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Karikára vágott sárgarépát, zellert és fehérrépát párolunk kevés vajban vagy olajban, kis vizet öntve rá. Babérlevéllel, sóval törött borssal, mustárral ízesítjük, amikor puhára párolódott hozzákeverünk fél kilónyi, elõzõleg alaposan leforrázott, darabokra vágott gombát, majd együtt tovább pároljuk. Zsemlyegombóccal tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!