Hozzávalók 8 személyre: 8 db tojás, 1 evõkanál szardellapaszta, 1 evõkanál mustár, 2 evõkanál tejföl, só, õrölt bors, 2 dl tartármártás.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásokat keményre fõzzük, hideg vízzel lehûtjük, és a héjától megtisztítjuk. Az alsó, szélesebbik felérõl egy szeletet levágunk, a sárgáját kiemeljük, és villával összetörjük.
Hozzáadjuk a szardellapasztát, a mustárt, tejfölt, kevés õrölt borsot, és ha szükséges, sót. A jól kikevert krémet a tojásfehérjék üregébe töltjük és a megtöltött tojásokat franciasalátára ültetve, a tartármártással leöntve kínáljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!