2024.04.19. - Emma

Libamáj sütve

Hozzávalók: 60 dkg libaháj, 40 dkg libamáj, só, 3-4 gerezd fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A libahájat 2x2 centiméteres kockára vágjuk, és zsírjára süt­jük. A tûzrõl levéve a töpörtyût szûrõkanállal kiszedjük, a zsírt megsózzuk, beletesszük a libamájat, a megtisztított fokhagymagerezdeket.

Lassú tûzön, lefedve kb. 20 percig sütjük, közben egy­szer-kétszer megfordítjuk. A megsült libamájat a zsírból ki­emelve egy megfelelõ nagyságú tálba tesszük és nehezék­kel lenyomva legalább egy napra behûtjük. Vékonyan föl­szeletelve tesszük tálra.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!