2024.04.19. - Emma

Padlizsánsaláta télire

Két-két kiló padlizsánt, sárga és piros színû zöldpaprikát veszünk hozzá, megmossuk, és tepsiben egymás mellé fektetve megsütjük. A paprikák külsõ, megbarnult hártyáját lehúzzuk, kicsumázzuk, és a meghámozott padlizsánnal együtt megdaráljuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fél liter olajat megforrósítunk, a paprikát, meg a padlizsánt beleforgatjuk, és kevergetve szárazra pároljuk.

Végül félliteres üvegekbe töltjük, és mindegyik tetejére egy evõkanál olajat öntünk. Azonnal lekötjük,és száraz gõzbe tesszük. Télen salátának, kemény tojással körítve elõételnek, és palacsinta töltésére is használhatjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!