2024.04.19. - Emma

Kenõmájassal töltött tojás

Hozzávalók: 4-6 fõtt tojás, 15 dkg kenõmájas, 5 dkg margarin, só, bors, mustár, majonéz, szerecsendió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fõtt tojásokat megpucoljuk, hosszában félbevágjuk. Sárgájukat óvatosan egy tálba kaparjuk. Margarinnal, kenõmájassal elkeverjük, és a fûszerekkel, mustárral, majonézzel ízesítjük. A krémet, a félretett fõtt tojásfehérjékbe (aljukról egy-egy vékony szeletet érdemes levágni, hogy megálljanak) visszatöltjük egy kiskanál segítségével, esetleg csillagcsöves habzsákkal.

Tipp: Díszíthetjük salátával, petrezselyemlevéllel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!