2024.04.20. - Tivadar

Káposztasaláta babbal és tormával

Hozzávalók: 1 fej káposzta, 1 fej hagyma, 20 dkg frissen fõtt bab, borsfüves olajjal, torma, só, bors, borecet, cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított és megmosott káposztát finom csíkokra vágjuk, hozzátesszük a finomra vágott hagymát, borsfûolajat, fõtt babot, reszelt tormát, sót, borsot, borecetet és kis cukrot. Ezután könnyedén, de alaposan összekeverjük, jól lehûtjük, majd zöldpetrezselyemmel díszítve tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!