2024.04.20. - Tivadar

Gombaszósz

Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, szójaszósz, csiperkegomba (frissen elkészítve a legjobb, így mindig annyit készíts, amennyit megeszel), olaj, fõzõtejszín.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Serpenyõben, 1 evõkanálnyi olajat felhevítünk. Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát. Üvegesre pároljuk.

Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát, megpároljuk, majd 2 evõkanál szójaszószt öntünk bele, összeforgatjuk, ezután 1 dl fõzõtejszínt öntünk hozzá, ezzel is összepároljuk, a végén pedig ízlés szerint sózzuk. Aki szereti, tehet bele chilliport A gomba leve, a szójaszósz, és a tejszín remekül harmonizál egymással.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!