2024.04.19. - Emma

Genovai bazsalikommártás

Hozzávalók: 2-3 maroknyi friss bazsalikomlevél, 10 dkg frissen reszelt parmezán sajt, 1-2 dl olívaolaj, 2 ek píniamag (mandulafenyõmag), 6 gerezd tisztított fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hozzávalókat az olaj kivételével mixerben összetörjük, majd cseppenként adagolva - miként a majonéz készítésénél - hozzákeverjük az olajat.

Frissen fõzött, forró tésztára téve egyszerû vacsoraként fogyasztható, vagy friss botkenyérrel elõétel is lehet. Hûtõben 4-5 napig, míg adagonként lefagyasztva 3 hónapig is eltartható.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!