2024.04.19. - Emma

Kapros kelbimbó

Hozzávalók: 1/2 kg kelbimbó, 3 dkg margarin vagy 3 ek olaj, 1 csomag kapor, 1 csipet õrölt köménymag.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított kelbimbót forró vízben 10-15 percig fõzzük (szét ne essen).

Az olajat vagy margarint megolvasztjuk, beletesszük a vagdalt kaprot. A kelbimbót szûrõkanállal kiszedjük, lecsepegtetjük, beleforgatjuk a kapros margarinba, köménymaggal, szójaszósszal fûszerezzük. A kelbimbóból 1/4-ed részt elveszünk mielõtt feltennénk a többit fõzni, mivel ezt a részt összeaprítjuk, és nyersen együtt fogyasztjuk a fõtt ízesített kelbimbóval.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!