A Hagyományos rántotthúshoz nagyon hasonló ízhatást kapunk a búza örlemények elhagyásával, bár egy kicsit szárazabb a panír, de ez finom mártással, salátaöntettel ellensúlyozható.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A szójagranulátumot öröljük meg (húsdarálón vagy egyéb módon finomabbra) zsemlemorzsa minõségûre, ha kell szitáljuk le. A hagyományos rántott szelethez hasonlóan a filézett csirkemellet besózzuk (esetleg fûszerezzük) a szójalisztben; a tojásban; és a finomított szójagranulátumban bepanírozzuk. A hússzeleteket olajban pirosra sütjük. Párolt zöldséggel, salátával, akár öntettel is tálalható.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!