2-3 ujjnyi vastag felsál darabot kenjünk be olajjal és dobozba téve így pihentessük két napig a hûtõben.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elõvéve szúrjunk-vágjunk bele jó nagy "zsebet" és sózzuk be kívül-belül. Készítsük el a tölteléket 2 púpozott evõkanál zsemlemorzsából, 1 evõkanál zsírból, fél kávéskanál sóból. Tegyünk bele reszelt citromhéjat, kevés kakukkfüvet, majoránnát, bazsalikomot, apróra vágott petrezselymet és dolgozzunk bele 1 tojást is.
A "zsebet" töltsük meg a töltelékkel és annak nyílását varrjuk be. A húst tegyük sütõedénybe, öntsünk rá 2 evõkanálnyi vörösbort, ugyanannyi borecetet, tetejét dörzsöljük be õrölt fehér borssal és sütés közben locsolgatva pároljuk puhára. Adjunk mellé yorkshire-i pudingot.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!