2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Angol gesztenyeleves

5 deka vajban fonnyasszunk meg 1 kisebb zellergumót, 1 sárga- és 1 fehérrépát, kis fej hagymát felszeletelve.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Amikor ezek pépesre puhultak, tegyük bele 1 liternyi erõleves kocka lébe és tegyünk hozzá 20-25 szem nyersen hámozott - és hogy gyorsabban puhuljon -, több darabba vágott gesztenyét. Amikor puha, akkor a leves sûrûjét a gesztenyével együtt törjük át, sózzuk meg, enyhén borsozzuk, forrósítsuk fel, de már ne forraljuk; tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!