Hozzávalók: 1 l tej, 30 dkg búzadara, 1 csomag mazsola, fél rúd vanília, 1 kávéskanál reszelt citromhéj, 1 teáskanál fahéj, 1 evõkanál porcukor, 1 evõkanál cukor, 1 evõkanál méz, csipet só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tejet felfõzzük a vaníliarúddal, és kis lángon folytonos keverés mellett hozzáadjuk a darát. Ha besûrûsödött, beletesszük a cukrot, a mézet, a mazsolát, a reszelt citromhéjat, és lefedve félretesszük. A fahéjat összekeverjük a porcukorral, és a tányérokra szervírozott tejbegrízre szórjuk. Bármilyen idény- vagy trópusi gyümölccsel is díszíthetjük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!