2024.04.20. - Tivadar

Káposztasaláta

Hozzávalók: káposzta 0.5 kg, hagyma 1 fej, ecetes víz 3 dl, só 3 késhegynyi, cukor 3 kocka, olaj 2 ek., bors 1 késh.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fejes káposztát vékonyra felszeljük, és néhány óráig besózva állni hagyjuk. Azután jól kicsavarjuk, tálra rakjuk, és olajat, ecetes cukros vizet öntünk rá. Ebben megforgatjuk, borssal megszórjuk.

Tálalás elõtt fél óráig állni hagyjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!