Hozzávalók: 1 kg kelbimbó (vagy I doboz mélyhûtött kelbimbó), 1,5 dl tejföl, 1 tojássárgája, 5 dkg vaj, 10 dkg sajt, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kelbimbót a vajas kelbimbónál leírt módon elkészítjük, és vajjal kikent, mély tûzálló tálba öntjük. A tejfölt a tojássárgájával, a sajt felével, sóval meg borssal összekeverjük, a kelbimbóra öntjük, és a sajt maradékát ráhintjük. A sütõben a tetejére szép piros kérget sütünk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!