2024.03.29. - Auguszta

Aszalás, szárítás

Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az aszalt szilva például nem helyettesíthetõ sem friss, sem mélyhûtött szilvával!

Az aszalás az egyik legõsibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésû szárítók is.

A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fûszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, száritmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!