2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Prézlis zöldbab

Hozzávalók: 10 dkg zöldbab, 1 kanál prézli, kevés vaj, olaj vagy zsír, egy negyed erõleveskocka, vagy só, ízlés szerint reszelt sajt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zöldbabot megtisztítjuk (egészben marad), leveskockával vagy sós vízben megfõzzük. Beleforgatjuk a megpirított prézlibe. Magában is finom, de kínálhatunk hozzá tejfölt, reszelt sajtot (sütõben tejföllel, sajttal átsütve különösen remek - de ez már "rakott zöldbab" kategória.). Köretnek is adhatjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!