2024.04.18. - Andrea, Ilma

Nepáli krumplileves

Hozzávalók: 4 nagy héjában fõtt burgonya, 1 nagy fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, só, vegeta, curry, 2 ek szójaszósz, 1 ek liszt, 1 dl tej(!), 1 húsleveskocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Felteszed a vizet forrni a leveskockával. Közben megpucolod a héjában fõtt burgonyát. Ha a víz forr, belereszeled (!) a fõtt burgonyát a nagy lyukú reszelõn a levesbe. Majd fogod a hagymát, és ugyanezt teszed vele. A fokhagymát szintén belenyomod a levesbe. Ízesíted a fûszerekkel, a szójaszósszal, legvégül a tejben elkevert habarást adod hozzá.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!