2024.04.19. - Emma

Kocsonyás hal

Hozzávalók: kb. 1 kg ponty, 2 nagy fej hagyma, 3 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, só, pár szem bors, pirospaprika.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát, a megtisztított, karikára vágott répát és a többi fûszert bõ félórán át lobogó vízben fõzzük. Belerakjuk a megtisztított, szeletekre vágott halat (a lé éppen csak ellepje a halat), s ezúttal lassú tûzön, közel egy órán át pároljuk. Ezután a szeleteket egy tálba tesszük, rászûrjük a levet, átnyomkodjuk a puhára fõtt hagymát is. Répakarikákkal, petrezselyemzölddel díszítjük, csipetnyi pirospaprikával megszórjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!