2024.04.20. - Tivadar

Erdélyi tüdõs hurka

Hozzávalók: 1 kg máj, fél kg háj, 1 kg tüdõ, 30 dkg tejben fõtt rizs, só, bors, szegfûbors, borsikafû.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Puhára fõzöm a hájat, a májat és a tüdõt, majd ledarálom, hozzáadom a rizst és a többi fûszert. Kevés abalével gyúrom össze. Belekbe töltöm és 80 fokon 40 percig fõzöm. Utána hideg vízbe dobom, majd leszárítom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!