2024.04.19. - Emma

Vörösboros-édes lila káposzta

Hozzávalók: kisebb fej lila káposzta, 1 vöröshagyma, 2 evõkanál balzsamecet, 2 nagy alma, 2 evõkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl vörösbor, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A káposztát gyaluld egészen vékonyra, sózd be, és hagyd állni minimum fél órát. A mazsolát áztasd kevés forró vízbe. A hagymát aprítsd fel, és kevés olajon párold meg.

Add hozzá a kinyomkodott káposztát, borsozd, add hozzá az ecetet, a vörösbort és a mézet, és párold ízlésed szerinti állagúra. Ekkor add hozzá a megpucolt és lereszelt almát, valamint a beáztatott mazsolát, forgasd össze, pirítsd még pár percig.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!