2024.03.29. - Auguszta

Kemoterápia alatt

E nem mindennapi szakácskönyv célja, hogy betegeknek és hozzátartozóknak egyaránt támasza legyen a betegség ellen folytatott küzdelemben, mindenekelõtt azzal, hogy összefoglalja a táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, az étkezés megkönnyítse, és ezzel a fizikai erõnlét fenntartását segítse a kemoterápia és a sugárkezelés során.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ez pedig a felépülés egy alapvetõ feltétele.

A betegek számára élvezhetõ és elfogyasztható, ízletes, kívánatos ételeket kínálunk, amelyek összeállításánál figyelembe vételre kerültek a kezelések gyakori mellékhatásai, az étvágytalanság, a hányinger, a száj- és torokszárazság, az íz- és szagérzékelés megváltozása, a nyelési nehézségek. A receptek az ételek állaga, hõmérséklete és fûszerezettsége szerinti csoportosításban kerültek a kiadványba, amelyek segítségével könnyû igazodni ahhoz, mit is kíván éppen a beteg a leginkább.

E könyv abban is segít, hogy kedvet csináljon az étkezéshez olyan, jótékony hatású összetevõkbõl álló ételekkel, amiket akár a legsúlyosabb étkezési nehézségekkel küzdõ betegek is el tudnak fogyasztani - örömmel és szívesen.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!