2024.03.29. - Auguszta

Omega-3 szakácskönyv

Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek szüksége van omega-3 zsírsavra.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az omega-3 zsírsavak jelentõs szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni küzdelemben, a stroke-megelõzésben, és az egészséges agymûködés és kiegyensúlyozott hangulat megõrzésében.

Azt azonban már kevesen tudják, hogy a megfelelõ mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet, ráadásul olyan ételekbõl, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt. Ez az elsõ magyar nyelvû szakácskönyv, amelyik megtanít erre.

Bár az olajos húsú halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal is elérhetõ, hogy a megfelelõ mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és fékész élelmiszerek, az étrendkiegészítõk sokaságában nehéz eligazodni, melyiket vásároljuk és melyiket ne.

E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétûen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képezõ halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!