Hozzávalók: 1 tojáshoz 1 púpozott evõkanál reszelt parmezán (vagy valamilyen) sajt, 1 lapos evõkanál szójatejpor, vagy teljes kiõrlésû liszt, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Keverd össze, és hagyd állni pár percig, hogy egy kicsit összeálljon. Öntsd teflonba, majd fordítsd meg, mint a palacsintát.
Tipp: Ezt az alapot, ha felvágod pici darabokra, használhatod galuskának is. Lehet pizza alap is, és forró olajba beleszaggatva is süthetõ, mint a galuska. Sütés közben megdagad a tészta! Jó tanács: vízben nem lehet kifõzni, mert szétmegy.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!