2024.04.25. - Márk

Vagdalt hús

Hozzávalók: fél kg darált hús, 2 áztatott, facsart zsemle, 1 kanál zsír, 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 tojás, só, bors, (esetleg kevés bazsalikom, Worchester szósz).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst a zsemlével, tojással, apróra vágott hagymával és a zúzott fokhagymával és a fûszerekkel jól eldolgozzuk, kizsírozott sütõpapírba csavarjuk és szép pirosra sütjük. Fõzelékhez, tört krumplihoz melegen, máskülönben hidegen tálaljuk. Ezt a masszát pogácsákra szaggatva, forró olajban is ki lehet sütni.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!