2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gombás uborkasaláta

Hozzávalók: 25 dkg gomba, 25 sima uborka, 25 dkg kovászos uborka, 15 dkg túró, ízlés szerint só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gombát apróra vágjuk, majd olajban sóval és borssal meghintve pároljuk. Miután kihûlt összekeverjük a szintén felaprított uborkával. A túrót megsózzuk és áttörjük, majd a saláta tetejére szórjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!