2024.04.25. - Márk

Borjúpárizsis brokkoli saláta, graham pirítós

Hozzávalók: 5 dkg borjú párizsi, 5 dkg graham kenyér, 1 dl sovány joghurt, 15 dkg fõtt brokkoli, só - ízlés szerint.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A salátát érdemes elõzõ este elkészíteni. Kevés, enyhén sós vízben tedd fel a brokkolit fõni kb.10 percre, vagy tedd be 5 percre mikrohullámú sütõbe. Ha kész, hûtsd le, majd keverd össze a metéltre vágott borjú párizsival és joghurttal. Süsd meg a kenyérszeleteket pirítós sütõben, és a salátával együtt fogyaszd õket.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!