Hozzávalók: bors, citromlé, fokhagyma, füstölt lazac, kapor, lazac, sajtkrém, dijoni mustár, mustár, 20 dkg füstölt lazac, 1 kész tortilla lap, 10 dkg Cottage cheese (szemcsés állagú, a túróra nagyon hasonlító sajt), 10 dkg natúr sajtkrém, fél csokor friss kapor finomra vágva, mokkáskanálnyi dijoni mustár, só, õrölt bors, 1 gerezd fokhagyma, néhány csepp citromlé, olajbogyó.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A lazac kivételével keverd össze a hozzávalókat és kend meg vele a folpackra fektetett tortillát. Takard be a lazac szeletekkel, majd jó szorosan tekerd fel. Formázd henger alakúra és tedd néhány órára a hûtõbe. Parti elõtt karikázd fel éles kézzel, rendezd tálaló edényre és néhány olajbogyó kíséretében kínáld.
Jó étvágyat!