Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Negyedik nap leszûrjük, és a narancshéjjal megegyezõ mennyiségû (súlyú)cukrot adunk hozzá, felöntjük vízzel, hogy éppen ellepje, majd 10 percig fõzzük. Ezt három napon keresztül megismételjük. Harmadik napon, miután 10 percig fõztük, hagyjuk picit kihûlni, leszûrjük, majd cukorban megforgatjuk (fahéjas cukorral még finomabb).
Szétterítjük zsírpapíros/sütõpapíros rácson, és hagyjuk megszáradni, ez kb. 1 nap. Ezután jól záródó dobozokba v. befõttesüvegekbe töltjük és lehetõleg sötét, hûvös helyen tároljuk. Süteményeket, desszerteket ízesíthetünk vele. Sokáig eláll.
Jó étvágyat!