2024.04.25. - Márk

Fokhagymás sajt túróból

Hozzávalók: 20 dkg túró, 20 dkg krémtúró, 20 dkg vaj, 2 dkg só, 1 cs. metélõhagyma (snidling), 2 g durvára õrölt bors, 2 dkg fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a bors kivételével a többi anyagot és jól összedolgozzuk, hûtõben megdermesztjük. A már alakítható masszából kis golyókat formázunk és a durvára õrölt borsban megforgatjuk. Egy-két napig érleljük a hûtõben.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!