2024.03.29. - Auguszta

Rizses pulykahús

Hozzávalók: 1 bögre rizs, 3/4 kg pulykamell, 2 szál répa, 2 paradicsom, 1 kis konzerv zöldborsó, 1 kis konzerv kukorica, 1 kis konzerv gomba, só, bors, petrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A rizst megfõzzük rendesen (a levét fûszerezzük), csak a vízzel együtt a répát, meg a konzerveket is beletesszük. Egy külön serpenyõben a húst megpirítjuk (azt is elõtte megfûszereztük).

Ehhez jön a paradicsom, és addig pároljuk együtt, amíg a paradicsomlé el nem fõ, és egy aszalt paradicsomos húsos viszonylag szilárd (nem teljesen, mert akkor odaég) elegyet nem kapunk. Ekkor összekeverjük a rizzsel, és lehet enni.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!