2024.04.25. - Márk

Csevap

Hozzávalók: 20-20 dkg darált sertéshús, darált marhahús, 10 dkg darált birkahús, törött bors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húsféléket kétszer átdarálom, sózom, borsozom, majd egy órán át, állni hagyom. Ujjnyi rudakat formálok belõle, és faszénparázson szép pirosra sütöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!