2024.04.23. - Béla

Boszorkánykonyha: A csábítás receptjei

Boszorkánykonyha: A csábítás receptjei
Boszorkányunk, Brigitte 100 receptet kínál a boszorkánykonyhából: nincs élethelyzet, amire ne akadna bûbája.

Megosztja velünk a titkot, hol gyûjthetjük be a receptek hozzávalóit, pontos elkészítési idõt szab meg - egyik szemünk az órán - majd irány az üst!

És mindezt boszorkánytitkokkal fûszerezi: a bûbájos varázsigéktõl a varázslatig, a szépen terített asztal igézõ hatásától az érdekfeszítõ legendákig megadja a beszélgetés sava-borsát...
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Biztos lehet a boszorkányos sikerben!

Az antikolt kötetet, mintha most találtuk volna a padláson, pókhálók alatt dohosodva. A színes album olyan ételek receptjeit tartalmazza, melyek elkészítve alkalmasak a legény meghódítására, megszerzésére, megtartására.

A játékos receptkönyv nemcsak a csábítás trükkjeit ismerteti, de kiváló fõzési tippekkel is megajándékozza olvasóját, sõt ismeretterjesztõ funkciója sem lebecsülendõ: ugyanis közli az egyes fûszer- és gyógynövények testre-lélekre gyakorolt hatását.

Ha többet akar tudni a könyvrõl, s a kiadó egyéb gasztronómiai választékáról kattintson a www.joszoveg.hu-ra!

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!