2024.03.29. - Auguszta

A mi süteményes könyvünk

1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütõ-krémpor" védjegyét, késõbb pedig sokféle kitûnõ magyar termék (sütõpor, vanillincukor, szalalkáli, fõzõs vanília- és csokoládéízû krémpor, hidegen kikeverhetõ krémek és pudingok) megalkotását.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A nosztalgiakönyv Váncza József recepjeit az eredeti rajzokkal, új tematikus rendbe helyezve közli.

A finomabbnál finomabb sütik elkészítésekor a konyhát az ínycsiklandozó illatok és a századelõ varázslatos világa is átjárja.

A könyv megvásárolható a könyvesboltokban, illetve az online áruházakban!

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!