2024.04.20. - Tivadar

Juhsajt tökmaggal

Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg juhsajt, 20 dkg tökmag, tökmagolaj, 8 paradicsom, kerti zsázsa, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Vágjuk a juhsajtot 1 cm vastag darabokra közepükön szúrjunk ki egy háromszögalakot és töltsük meg felaprított, sózott, magolajban pácolt tökmaggal.A sajtdarabok szélét díszítsük egész tökmaggal, köretként középen kivájt, zsázsával megtöltött paradicsomot kínáljunk. Ízlés szerint izésítsük sóval, borssal.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!