Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csukát kiterítjük, és lapjában annyit vágunk le belõle, hogy egyforma vastagságú maradjon. A leesõ és a félretett halhúst merülõ-mixerrel fölaprítjuk. A briósokat vízbe áztatjuk, kifacsarva a halhoz adjuk. A tojásokat beledolgozzuk, megsózzuk, megborsozzuk. A diót leforrázzuk, hogy vékony, barna héját lehúzhassuk, majd apróra vágva az elõzõekhez adjuk. Egyenletesen a csukába töltjük, és a halat eredeti formájára visszahajtjuk. Zsineggel összekötjük, megolajozott tepsibe rakjuk.
A maradék olajjal meglocsolva, egy kevés vizet aláöntve, elõmelegített sütõben, közepes lánggal (180 °C, légkeveréses sütõben 160 °C) kb. 35 percig sütjük. A tepsibõl kivéve néhány percig pihentetjük, majd fölszeletelve, levével meglocsolva tálaljuk.
Jó étvágyat!