2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Párolt káposzta

Hozzávalók: 1 kg káposzta, 5 deka zsír, 3 deka porcukor, 6 deka vöröshagyma, 1 deci ecet és só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A káposztát finom metéltre vágjuk. Felhevítjük a zsírt s a cukrot barnára pirítjuk rajta, hozzáadjuk a vöröshagymát s ezzel együtt még egy kicsit pirítjuk. Azután feleresztjük az ecettel s beletesszük a káposztát a káposztát. Fedõ alatt pároljuk s ha puhára pároltuk, tálalhatjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!