2024.04.25. - Márk

Fetás céklasaláta

Hozzávalók 2 személyre: 3 cékla, 3 szál újhagyma, 10 dkg feta sajt, 1 erõspaprika, 1 gerezd fokhagyma, olívaolaj, balzsamecet, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A céklagumókat meghámozom, és zöldségreszelõvel vékony csíkokra vágom. Az újhagymát, az erõspaprikát és a fokhagymagerezdet felkarikázom, és a zöldségekkel összekeverem. Ezután jól besózom a keveréket, meglocsolom olívaolajjal és balzsamecettel (a balzsamecet helyett almaecet is jó, de az elõbbivel finomabb).

Egy picit állni hagyom, majd beledarabolom a feta sajtot. Csináltam már parmezán forgácsokkal is, de fetával a tuti!

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!