2024.03.29. - Auguszta

Szarvasgombás álom

Hozzávalók: 1 fekete szarvasgomba, 1 fehér szarvasgomba, 5 dl armagnac, 400 g tészta, vaj, 2 ek. tejszín, 5 dkg reszelt parmezán, só és bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Sós vizet fõzzünk fel, tegyük bele a tésztát, pároljuk benne egy percig, majd szûrjük le. A gombát tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át, majd szeleteljük fel.

Rakjuk egy edénybe és adjuk hozzá az armagnacot és egy kevés vizet. sóval és borssal fûszerezzük. Helyezzünk rá fedõt és fõzzük 5 percig. A tésztához adjunk egy kis vajat, a tejszínt, a sajtot és a gombát a levével együtt. Ízesítsük sóval és borssal. Alaposan forgassuk össze és azonnal tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!