2024.04.23. - Béla

Bécsi bélszín

Hozzávalók: 75 dkg vesepecsenye, só, bors, 2 evõkanál vaj vagy margarin, 1 hagyma, 1 karotta, 1 póréhagyma, egy fél zeller kockára vágva, 1 kanál paradicsom püré, 2,5 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük, és a húst rátesszük. Az elõmelegített sütõben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük.

Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk. A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét, felfõzzük, majd hozzáöntjük a tejfölt. A húst csak 10 perc elteltével szeleteljük, hogy a leve benne maradjon. Zöldborsóval tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!