Hozzávalók: 1/2 kg káposzta vagy kelkáposzta, 3 fej vöröshagyma, 1 póréhagyma, felszeletelve, 8 dkg barna rizs nyersen, 3 evõkanál olaj, 2 evõkanál frissen vágott kapor, 1/4 kávéskanál köménymag, jódozott tengeri só, õrölt bors, 3 evõkanál zöldségleves, reszelt sajt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A felaprított zöldségeket rétegesen tûzálló tálba rakjuk. Minden réteget meglocsolunk olajjal, zöldséglevessel, majd a fûszerekkel úgy, hogy legfelül káposztaréteg legyen. Elõmelegített sütõben – lefedve – 1 óráig sütjük, amíg a zöldségek megpuhulnak.Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!