2024.04.19. - Emma

Tojásos gomba

Hozzávalók:4 személyre 30-40 dkg gomba(legjobb a természetes, nem termesztett), 5-6 db tojás, egy csomag új hagyma, bors ízlés szerint, egy kevés delikát, egy gerezd fokhagyma, só, étolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gombát gondosan megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk, a tojást egy kevés sóval felverjük. A serpenyõbe olajon megfonnyasszuk a hagymát, és hozzáadjuk vékony szeletekre vágott gombát ezt együtt pároljuk, ha elfõtt a leve pici vizet öntünk alá közben ízlés szerint megborsozzuk hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát meghintjük egy kevés delikáttal, vagy vegetával. Amikor már a gomba készre párolódik megsózzuk, egy kicsit megpirítjuk, és hozzáadjuk a tojást.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!