Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tepsit sütõpapírral kibéleljük, és a tésztából nyolc, kb.10 cm hosszú csíkot nyomunk rá. Elõmelegített sütõben, 200-210 fokon (gáztûzhelynél 4-es fokozaton) megsütjük, majd rácsra téve kihûtjük.
A citromhabhoz a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kinyomjuk, majd belekeverjük a feloldott zselatint. A tejszínt habbá verjük, közben beleszitáljuk a cukrot, és belevegyítjük a citromzselét. A meghámozott õszibarackot cikkekre vágjuk. A citromhabot a tésztára nyomjuk, kirakjuk a gyümölccsel, végül meghintjük mandulával.
Jó étvágyat!