2024.04.19. - Emma

Spanyol zöldséges hús

Hozzávalók: személyenként 14 dkg marha-, sertés- vagy csirkehús, 1 kis fej vöröshagyma, 30 dkg zöldborsó, 30 dkg zöldbab, egy fél fej fejes saláta, 1 dl fehér bor, 1 evõkanál paradicsompüré.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A darabokra vágott húst forró olajban megforgatjuk, majd ebben a zsírban az apróra vágott vöröshagymát is üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, zöldborsót, paradicsompürét, salátát (csíkokra vágva), fehér bort, és az egészet fedõ alatt puhára pároljuk. Zsírjára lesütjük, és forrón tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!