2024.03.29. - Auguszta

Déli sertésborda

Hozzávalók: 70 dkg sertéskaraj, 30 dkg zöldpaprika, 50 dkg zöldbab, 2 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, törött bors, 10 dkg lángolt kolbász, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vöröshagymát apróra vágjuk és egy dl olajban üvegesre pároljuk. Ezen a hagymás zsiradékon megpirítjuk a kivert, megsózott, borsozott hússzeleteket, hozzáteszünk 2 db zúzott fokhagymagerezdet. Ezután a karikára vágott kolbászt, majd kevés pirítás után a feldarabolt zöldpaprikát és az apróra vágott zöldbabot is. Kevés vízzel az egészet puhára pároljuk. Tojásos galuskával vagy burgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!