2024.04.16. - Csongor

Provence-i céklasaláta

Hozzávalók: 6 közepes cékla, 1 fej lilahagyma, olívaolaj, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A céklákat egyenként alufóliába csomagolom, 180 fokos sütõben kb. 1 órát sütöm. Mikor kihûlt, meghámozom és felkockázom. Egy edényben 2-3 evõkanál olívaolajat melegítek, és jól átforrósítom benne a felkockázott céklát és hagymát. Ízlés szerint sózom és borsozom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!