2024.04.24. - György

Olasz rizsleves

Hozzávalók: 50 dkg marhahús, 15 dkg rizs, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg sárgarépa, fehérrépa, karalábé, káposzta, kelkáposzta, zeller, bab, szárnyas máj, zúza, só, bors, reszelt sajt, 5 dkg vaj, szerecsendió, zöldpetrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A marhahúst 1 l vízben feltesszük fõni, ha félig megpuhult hozzátesszük a vajon pirított rizst és az ugyancsak vajban pirított zöldségeket, meg a zúzát, májat. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fûszerezzük, megszórjuk zöld petrezselyemmel, és készre fõzzük. Reszelt sajttal tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!