Hozzávalók: 1 l paradicsom ivólé, 1 kis fej vöröshagyma, 1 kis zöldpaprika, 1 közepes nagyságú uborka, 1 evõkanál olaj, 1 evõkanál almaecet, 1 citrom leve, só, törött feketebors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paradicsomlevet összekeverjük az olajjal, az almaecettel, a citrom levével, sóval és csipetnyi törött borssal. Néhány órára hûtõbe tesszük, közvetlenül a tálalás elõtt hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát a kis kockákra vágott zöldpaprikát valamint az ugyancsak kis kockákra vágott, lehámozott nyers uborkát.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!