Hozzávalók: 3 póréhagyma, 15 dkg apró paradicsom, 1 evõkanál mascarpone, 3 evõkanál citromlé, 1 evõkanál sherry, 2 evõkanál majonéz, cayenne-bors, 20 dkg farfalle tészta.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pórét mosd meg, vágd ferdén 1-1,5 cm-es darabokra, majd forró, sós vízben 3-4 percig fõzd.
Szûrd le, öblítsd le hideg vízzel, és csepegtesd le. A paradicsomokat nagyságtól függõen vágd félbe vagy negyedekbe. A majonézt keverd el a tejszínes krémsajttal és a sherryvel. Sóval, cayenne-borssal ízesítsd. Keverd össze mindet a kifõzött tésztával.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!